9 x bloemen inspiratie voor je bruiloft

Bij trouwen horen natuurlijk bloemen. En net als bij een trouwjurk, trouwpak, locatie, eten, ringen, kleurenschema etc, heb je ook MEGA veel soorten trouwboeketten! Daarom heb ik vandaag speciaal voor jou 9 x bruidsboeket ideeën voor je bruiloft. Ik heb gekozen voor een aantal van mijn favoriete trouwboeketten die ik dit jaar zelf heb gefotografeerd! De boeketten zijn heel divers, dus doe lekker inspiratie op!!

1: Pastel biedermeier boeket met rozen en gipskruid

Dit is een prachtig, heel rond boeket. Het boeket is erg vol, maar bestaat niet uit veel verschillende bloemsoorten! De bloemen die je hier ziet zijn voornamelijk rozen en gipskruid. En prachtige, dromerige combinatie. Zo zie je maar dat je niet veel soorten bloemen nodig hebt om tot een mooi boeket te komen! Meer bruidsboeket ideeën vind je hieronder!

2: Blauw en paars trouwboeket

Dit trouwboeket is totaal anders dan het eerste trouwboeket dat ik je liet zien! Dit boeket is wilder, met meer diverse soorten bloemen. Zo zie je hier rozen en gipskruid, maar ook losse kleine bloemen met veel kleur. De nadruk van dit boeket ligt op het blauw wat mooi staat bij alle details die dit bruidspaar deze dag heeft! Kijk maar eens bij de bruidstaart waar ook weer blauw terugkomt. Dit boeket is gekocht bij RM FLowers

3: Klassiek rozen trouwboeket

Dit boeket heeft iets weg van het eerste boeket, maar is toch weer heel anders! Zo is dit boeket een stuk subtieler en minder vol. Dit past goed bij de bruid, want de bruid heeft een prachtige prinsessenjurk aan. Deze valt al erg op, dus de keuze voor een subtieler boeket is hier heel begrijpelijk! Ik vind deze kleur rozen echt prachtig. Heel licht roze, met als opvulling gipskruid. Gipskruid komt erg vaak voor zoals je nu al ziet!

4: Spicy pink trouwboeket druppel

Dit is toch een prachtig boeket zeg!! Met allerlei roze bloemen in felle kleuren, past dit boeket perfect bij deze bruid en bruidegom. Ze hebben namelijk ook voor deze kleur roze gekozen in de details van hun trouwkleding! En wat dacht je van de schattige boeketjes van de bruidsmeisjes <3 De vorm van dit boekt wordt ook wel druppel genoemd.

Meer bruidsboeket ideeën onder de foto’s!

5: Alternatief bruidsboeket: bloomring

Ben je juist niet zo van een traditioneel boeket? Dan zou je ook kunnen gaan voor een alternatief bruidsboeket. Neem nou bijvoorbeeld deze bloomring. Een prachtig alternatief en een heel mooi creatief boeket zo. Overigens vind ik ook droogbloemen in een bruidsboeket prachtig, helemaal met de combinatie van eucalyptus. En kijk die corsage dan, zo mooi met die droogbloemen erin!

6: Hoed met bloemen

Ben je niet zo van de sluiers, dan kun je ook kiezen voor een mooie bruids hoed. Deze bruid koos een hoed met bloemen die helemaal paste bij haar boeket. En dat was niet het enige. Deze bruid had een weddingplanner uitgekozen die de styling helemaal had doorgetrokken. Boeket, hoed, mini boeketje voor dochter, corsages, en prachtige aankleding van de ceremonie.

7: Fris en groen – bruidsboeket met eucalyptus

Ik vind dit dus altijd heel chic. Een mooi fris trouwboeket met witte rozen en eucalyptus. Simpel maar elegant. Mijn eigen boeket had ook witte bloemen met groen blad. En hoe leuk is het matchende boeketje voor de ringdrager en de styling van de taart! Wat ik de afgelopen maanden veel zie dat zien die mooie distels. Wat mij betreft maken die zo’n boeket echt af!

8: Pastel rond bruidsboekt

Als je dan gaat voor een pastel bruidsboeket, ga dan ook all out. Met allerlei verschillende tinten pastel, mooi zacht groen er tussendoor en flink wat body! Bij een mooie simpele jurk mag best een wat groter bruidsboeket. En witte rozen zijn natuurlijk altijd heel mooi om de trouwringen in te fotograferen <3 Deze bloemen zijn van Verena Machtel

9: Plukboeket met blauwe tinten

De afsluiter van dit artikel brengt me naar dit prachtige bruidsboeket. Niet te groot, mooi groen met wit met een touch of orange. Het fantastische van deze bruiloft was dat de meisjes een mooie arm corsage / pols bloemenarmband hadden. En daarnaast had de bruid een aantal bloemen uit het boeket ook in het haar. Weer een compleet plaatje. Zeker als je op een mooie locatie bent waar overal veel groen is!

Zo, nu zit je vast weer boordevol inspiratie door het lezen van deze blog: ‘9 x bloemen inspiratie voor je bruiloft’. Ik hoop dat je een geweldige trouwdag mag hebben en dat je vooral geniet van het maken van alle keuzes voor je trouwdag! Don’t stress, relax!

Meer blogs

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om mijn website te bekijken. Wil je nog meer zien of wil je me meteen een berichtje sturen?

Download nu

gratis trouwgids

© 2019 All Rights Reserved